Bugetare deschisă și participativă în România

Ce știți despre bugetul Primăriei sau al ministerelor? Unde și în ce format îl puteți accesa? Cum pot participa cetățenii la realizarea unui buget local?

Fundația pentru o societate deschisă vă invită marți, 30 iunie, ora 10:00, la sala de conferințe a Hotelului Onix (str. Septimiu Albini, nr. 12), Cluj-Napoca, la o dezbatere pe marginea bugetelor deschise și a bugetării participative.

Discuția va avea ca preambul prezentarea raportului “Bugetare deschisă și participativă”, o analiză a modului în care sunt publicate datele bugetare în România, de la prevederi legislative la practici naționale și internaționale.

Raportul include recomandări prin care gradul de transparență al instituțiilor și implicarea cetățenilor în procesul bugetar pot crește.

Dacă doriți să vă alăturați acestei dezbateri, trimiteți un e-mail pe adresa claudia.iordache@fundatia.ro și în măsura locurilor disponibile, vă vom confirma participarea.

Raportul “Bugetare deschisă și participativă” este finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*